Unibet

Cazinoul Unibet are o licenta activa de jocuri de noroc din partea Autoritatii de jocuri de noroc din Malta, precum si una de la Comisia de Jocuri de Noroc din Marea Britanie. Ambele sunt organizatii care au furnizat licente de jocuri de noroc unui numar foarte mare de cazinouri online.

Motivul pentru care cazinourile ar trebui sa aiba o licenta, astfel incat jucatorii pot spune ca cazinoul este sigur, sigur si de incredere. Orice cazinou care nu are licenta poate sa nu fi fost revizuit de o terta parte autoritate de reglementare. Prin urmare, poate sa nu fie sigur pentru a juca. Ar trebui sa joci vreodata la un cazinou daca gasesti dovezi ale unei licente.

Toti cei care joaca la Unibet Casino sunt incurajati sa joace in mod responsabil. Faceti clic pe link-ul Gaming Responsible din partea de jos a paginii. Apoi, vei fi dus pe pagina site-ului cu privire la dependenta de jocuri de noroc, stii cand sa te opresti. Acesta ofera un rezumat al eforturilor in curs pe care site-ul le depune pentru a preveni si trata dependenta de jocuri de noroc.
Exista un test de autoevaluare pe care il poti face pentru a vedea daca este posibil sa dezvolti o problema de jocuri de noroc. Alaturi de optiunile pentru a stabili limitele de depozit, auto-excludeti din cazinou si instalati software-ul de blocare a cazinoului pe computer. Veti gasi, de asemenea, legaturi catre mai multe organizatii de caritate pentru jocuri de noroc. Includand jocuri de noroc Anonim, GamCare si jocuri de noroc, precum si informatii despre jocurile de noroc minori.