Uncategorized

Sparta a șocat Kometa, Kladno s-a transformat și ea. Pardubice a dominat derby-ul

Cometa conducea 4: 1 în duel, dar Praguers a stabilit a treia parte în 104 secunde, iar David Tomášek a lovit cincisprezece secunde înainte de final. Meciurile au fost urmărite în arena O 2 pe cea mai mare vizită a acestui sezon, 14 578 de spectatori. Jaromir Jagr a intrat în sala de vânzare din Ostrava, în ciuda faptului că și-a tras mușchiul în timpul antrenamentelor de sâmbătă.Cu toate acestea, echipa sa sărbătorește când a fost zdruncinat și de evoluțiile nefavorabile din Zlín și a menținut o conducere apropiată 2: 1 până la sfârșit. iar în Karlovy Vary a luat triumful 3: 2. Toate cele trei goluri au marcat Hanaci în a doua perioadă. Dinamo rămâne ultimul, în ciuda câștigării derby-ului cu Hradec, dar are aceleași puncte ca penultima echipă a lui Zlín. Când Svačina din Brno a ridicat la începutul celui de-al treilea act la 4: 1 din perspectiva oaspeților, părea că noul conducător al mesei este clar. Dar Praguers au reușit încă din anii 50.Minute în 104 secunde pentru a implementa trei goluri, în timp ce egalizarea a contribuit cu două piese Vladimir Ruzicka.

Același lucru a făcut și în a doua perioadă oaspeții, Cometa a construit rapid un avantaj de 3: 0 și părea că superioritate de tragere Sparta a găsit o rețetă eficientă. Dar în partea a treia a arătat opusul, care a depășit șansa câștigătoare cu 15 secunde înainte de finalul lui Tomasek. Sparta ia toate cele trei puncte și s-a învins în partea de sus a tabelului.

Gazda a intrat într-un blockbuster după nouă minute de joc, când după tija Roman a salutat definitiv Ostravar Arena la golul Mallet.Nu după mult timp, Bukarts a mărit avantajul lui Vítkovice, dar a coborât Stach chiar înainte de pauză, deși lovitura sa din aer a trebuit încă să fie sancționată de un arbitru video. unul dintre cavaleri s-a răzuit în ultima clipă. Poate a fost un moment crucial al meciului, deoarece Kladno a reușit să revină la joc coborând pe Strnad și egalând Melka. Virajul s-a realizat în prelungirea lui Bunting, care l-a învins pe portarul Svoboda, care nu a putut opri lovitura decisivă a meciului fără stick. Cavalerii au câștigat pentru a doua oară la rând.

Dinamo nu ar fi putut pierde o serie de înfrângeri într-un moment mai bun decât derby-ul din Boemia de Est.A doua oară la rând, Hradec rămâne fără punct. Drept urmare, Rams, care nu se descurcă bine acasă, au reușit să sărbătorească golul principal după înfrângerea de la Freibergs înainte de pauză.

La început, Ciliak a fost îmblânzit cu mânerul Pour pentru o lungă perioadă de timp, pentru a se transforma perfect în propria slăbire, după o greșeală a portarului Kantl Zlín. Oaspeții de la Zlin nu au permis așezarea și au menținut puterea slabă până la sfârșit.