Uncategorized

Boxerii s-au bucurat să se întoarcă la Lanterna, doi profesioniști au titluri

Jiří Havel (până la 91 kg) și Miloš Bartl (până la 75 kg), care au câștigat al treilea titlu la rând, sau Artur Șahbazjan (până la 60 kg) au confirmat poziția candidaților reprezentanți la Lucerna.

„Mi-a plăcut finala ca toate meciurile din campionat. Nu vreau să spun că nu-mi pasă dacă câștig sau pierd, dar m-am bucurat de fiecare clipă și mi-a plăcut atât de mult călătoria ”, a spus Pála, care a revenit la box după aproape cinci ani.

Fosta categorie super-grea cehă numărul unu s-a concentrat în special pe antreprenoriat în ultimii ani, dar acum, Pála, în vârstă de 35 de ani, a fost tentat să înceapă la campionatul de acasă, unde profesioniștii ar putea începe pentru prima dată. În finală l-a eliminat pe Dominik Musil, care este și un profesionist.a renunțat la rundă.

„Meciul nu a fost atât de greu, dar fiecare adversar este diferit și mă bucur că am terminat-o înainte de limită. Este uimitor aici în Lanterna ”, a spus Schmoranz. Duel s-a bucurat de mediul de box cult. „Fac box aici pentru a treia oară și atmosfera este uimitoare. Cea mai mare satisfacție ”, a lăudat ea. Anul viitor va încerca să ajungă la Jocurile Olimpice. “Acum îmi iau o săptămână liberă, iar apoi începe antrenamentul pentru calificare”, a adăugat Schmoranz.