Tenis

Al treilea titlu comun. Siniak și Krejcik au dominat dublurile de la Toronto

Siniak și Krejcikova au dominat atât Roland Garros, cât și Wimbledon anul trecut, conducând clasamentul mondial. Au ajuns la finala din acest sezon pentru a doua oară, eșuând în ultimul meci pe suprafața dură de la Indian Wells în martie. Dar, în timp ce setul de deschidere era încă echilibrat, al doilea jucător de tenis ceh a rămas solid în serviciul lor și l-a câștigat în 24 de minute cu zero. Jucătoarea canadiană de tenis Faye Urban.Andreescu, tânăra de 27 de ani și sfertul de finală, Carolina Plíšková, a câștigat al doilea titlu și anul acesta în circuitul WTA, înainte de a reuși în Indian Wells în martie.

Williams, în vârstă de 37 de ani. a câștigat Australian Open anul trecut. La sfârșitul celui de-al patrulea joc, a trimis o întoarcere nejustificată la curtea adversarului, dar după o altă minge a mers să se așeze și i-a spus lui Andreescu în lacrimi că nu poate continua din cauza durerilor de spate.

bătălie cu trei seturi cu Marie Bouzkova, care după turneul vieții va trece la 53 în clasamentul mondial.loc.

Nadal a fost suveran în finalul din Montreal, medvedev a primit canalul

 

Tenismenul spaniol Rafael Nadal a câștigat turneul pe teren dur la Montreal pentru a cincea oară, apropiindu-se de un record șase din titlurile lui Ivan Lendl. Cel mai important jucător în semifinale l-a învins pe rusul Daniel Medvedev 6: 3, 6: 0 în doar 71 de minute. Alte titluri adăugate în 2008, 2013 și anul trecut. În general, el a câștigat 83.Turneul ATP Masters Tournament are acum un prim palmares de 35 de locuri. Al optulea semănător Medvedev a sfidat favorita abia la început, dar după o pauză de 1: 3 a pierdut primul set și a devenit curând clar că nu va urma ultimul triumf rusesc la Montreal. Acesta a rămas titlul Marat Safin din 2000.

Nadal a câștigat al treilea turneu în acest an. Avea ambele titluri anterioare din lut, iar Roland Garros a dominat și un alt eveniment de masterat la Roma.