Fotbal

Rubi: “De acum înainte, pentru noi LaLiga este la fel de importantă ca Cupa”

Joan Francesc Ferrer, Rubi, antrenor al Betis, a apărut în această după-amiază în sala de presă a orașului sportiv Luis del Sol pentru a analiza modul în care echipa sa se confruntă cu meciul din runda a doua a Copa del Rey care va disputa mâine în Stadionul La Florida din fața Portugalete.

Cum merge echipa și cum se confruntă cu jocul

“Echipa normală s-a antrenat cu aceeași intensitate decât dacă ar fi un meci de ligă. Văd jucătorii care doresc să participe. Da, este adevărat că este un meci foarte diferit de cele obișnuite și unde echipa va trebui să iasă concentrată din primul minut, mergi la egalitate , încearcă să nu ai un joc lung sau acolo unde rivalul creează situații compromițătoare.Vrem să trecem așa cum este și trebuie să ne adaptăm puțin la teren, la dimensiuni, la ceea ce jucăm în exterior…”

Vor fi la fel de multe rotații ca împotriva lui Antoniano ?

“Vor fi mult mai puține rotații, sigur. De acum înainte, pentru noi, meciul din Liga este la fel de important ca meciul din Cupă. Dacă avem capacitatea de a trece această egalitate, răspunsul meu va fi același pentru San Sebastián, pentru că miercuri am mai avea o egalitate pentru Copa del Rey . Copa del Rey este la fel ca LaLiga pentru Real Betis “.

Ești mai îngrijorat de pitch sau de atitudinea echipei tale?

“Atitudinea jucătorilor mei nu mă preocupă deloc pentru că suntem siguri că vom ieși din plin, dorind să trecem.Îi împingem din prima zi a săptămânii pentru a face față jocului cât mai serios posibil. Ei concurează pentru a ne apăra scutul, pentru a încerca să câștige minute sau să rămână dacă sunt în linia de start. Pentru mine nu există amicale în acest sens. Ceea ce îngrijorează cel mai mult este că vom putea transfera ideea noastră de joc pe un teren mai mic, cu un rival foarte intens, care urmează să joace cu o iluzie copleșitoare și care are jucătorii săi importanți, care au un sezon bun. ”

Clubul v-a transferat importanța Cupei?

“Nu mi-a fost transferat pentru că cred că toți cei care facem parte din aceasta ne-am asumat-o parte a clubului. Nu ne gândim la jocurile pe care Real Betis le joacă, care nu sunt importante.Puteți lua în considerare o anumită pre-anotimp care este mai puțin importantă, dar atunci când este o competiție oficială, suntem cu toții clari că trebuie să luptăm la maxim și să ajungem cât mai sus posibil.

Víctor Sánchez del Maestră, departe de Málaga

“Este clar că ceea ce trebuie să aveți este un respect maxim pentru intimitatea oamenilor. Dacă a fost extorcat, are foarte puțină vinovăție. Arată-mi sprijinul pentru el și întreaga sa familie. Întotdeauna există oameni răi care încearcă să folosească persoane care își au intimitatea și în acest sens mai sunt puține lucruri de adăugat, încurajează-le “.

Așteptări cu William Carvalho

„Așteptările sunt cele pe care le-am menționat săptămâna trecută și pe care medicii le confirmă.La sfârșitul lunii, credem că ar putea fi disponibil dacă nu există nici un obstacol în evoluția sa, ceea ce este foarte bun. Ieri a făcut o treabă fizică la munte, după-amiaza l-ați văzut în tururi, dar este încă un contact mic și încă mai are luna aceasta, suntem la 10, rămâne să ajungem la sfârșitul lunii, dar lucrurile merg bine “.

Mai aveți întrebări pentru mâine?

” Nu, îndoielile sunt William Carvalho, Juanmi și Alfonso Pedraza, restul încep antrenamentul perfect “.