Fotbal

Rubén Baraja îl va odihni pe Alberto în Majadahonda

Rubén Baraja l-a lăsat pe Majorero Alberto Jiménez în afara echipei pentru meciul de sâmbătă de la Copa del Rey de la Cerro del Espino împotriva Rayo Majadahonda. Motivele antrenorului insulei sunt clare: „a acumulat multe meciuri solicitante și acum va trebui să se odihnească”.De asemenea, fundașul fundaș slovac Robert Mazan, care a avut dificultăți de antrenament în aceste zile din cauza unui proces asemănător gripei, nu va fi pe lista călătorilor.

Alberto Jiménez a participat la 19 din cele 22 de meciuri din acest sezon (18 dintre ei ca titular) și acumulează un total de 1.599 minute în acest curs.

Principalele noutăți pentru călătoria la Madrid sunt revenirea lui Nahuel Leiva, care săptămâna aceasta s-a alăturat grupului după ce a depășit problemele în regiunea inghinală dreaptă, care l-a îndepărtat de terenurile de joc mai mult de o lună, și partea Isma López, care încă nu a avut minute de la sosirea antrenorului Pucelano pe insulă.

Într-adevăr, Baraja a confirmat că cupa „are importanța pe care o merită.Este o bună oportunitate de a fi competitiv și de a adăuga performanțe bune. De asemenea, va servi pentru a acorda minute celor mai puțin obișnuiți și pe care ei îi pot arăta. Ei vor avea spațiul lor în acest joc și sperăm că vor avea o reacție pozitivă, deși, cu atât de mulți răniți, va trebui să repetăm ​​multe. În orice caz, mergem cu ideea de a trece egalitatea “, a asigurat el.

Galván, prima pierdere de iarnă

Pe de altă parte, clubul a confirmat și el care a ajuns la un acord cu portarul Ángel Galván pentru separarea sa de entitate.Galván, care a rămas fără număr din vara trecută, când nu a putut găsi o echipă, și-a îndeplinit contractul pe 30 iunie, așa că ambele părți au înțeles că cel mai bine este să ai scrisoarea de libertate pentru a-și putea negocia viitorul în modul în care își dorește. în restul pieței de iarnă.

În acest sens, Baraja a exprimat că situația portarului de tineret “a cerut o soluție bună pentru toată lumea. El dorește o alternativă diferită față de Tenerife, unde să poată juca și să aibă minute, așa că iese în căutarea unei noi aventuri după ce clubul a apreciat această posibilitate pozitiv “, a explicat el. Mai mult: https://fotbalclubotelul.ro/