Fotbal

Revenire la realitate. Budějovice nu a reușit meciul din Příbram

Cea mai scurtă cale de urmat după meciul din această ligă este deja terminată. Jucătorii dinamoviști de fotbal Ceske Budejovice s-au îndreptat sâmbătă la Pribram pentru a pleca la intrarea bună în prima ligă.

Datorită unui alt bilet greu, au vrut să aducă cel puțin un punct de pe stadionul clubului din Boemia Centrală. Cu toate acestea, nu au reușit.

Boemia de Sud a eșuat de mult în Příbram. De cinci ori la rând, au pierdut-o reciproc în jocurile din liga întâi sau a doua. Și sâmbătă au adăugat al șaselea duel la rând. Echipa gazdă Marko Alvir și Michal Skoda au avut grijă de golurile deja din prima repriză.Totuși, Boemia Centrală a dominat de la început și a decis în scurt timp jocul. În al nouălea minut, Alvir a tras pe partea dreaptă și nu a ezitat în fața portarului Staněk. Cu mijlocașul croat, oaspeții încă nu au putut sfătui. În minutul 13 a avut o altă șansă, dar a eșuat pe portarul vizitator.După alte zece minute, duelul acelorași jucători a sunat mai bine pentru Stanek. Șutul lui Polidara, dar mingea s-a strecurat din brațele sale către intrarea Skoda, care a marcat golul din liga a treia în tricoul Boemiei Centrale. A fost cel mai rău meci pe care l-am avut vreodată cu o echipă.Nu este acest lucru, sunt foarte dezamăgit. Totul a fost în neregulă – logodna, duelul, jucătorii de acasă au avut jucători mai buni în toate pozițiile “, antrenorul gazdelor David Horejš a fost supărat după meci. “Nu avea rost să urle la pauză, jucătorii știau că nu o pot face și, dacă aș putea, aș fi înlocuit cinci persoane.” Havelka și Kulhánek au ieșit din joc. Aceștia au fost înlocuiți de Čavoš și Mustedanagič.

Boemia sudică a intrat în a doua jumătate mai activ. Acordul din cabină părea să funcționeze, dar pericolul șireturilor lor nu a venit, iar locuința a urmărit în mod inteligent conducerea cu două goluri. Și dacă a existat o șansă, au încercat să-l pună în pericol pe Stanek cel puțin de la distanță de mijloc. Când oaspeții erau deja la prima șansă, Schranz la 69 de ani.minutul nu a reușit să câștige portarul Boháč alergător. În mod similar s-a încheiat duelul ambilor fotbaliști chiar la sfârșitul meciului.

Pribram fără probleme a dus meciul până la finalul victorios și a confirmat că conduce acasă și împreună cu retrogradarea de la Litavka pentru a opta oară la rând. Budějovice a suferit o a doua înfrângere în sezon.

„Pribram a verificat apoi meciul. Vreau să-mi cer scuze fanilor care au venit la noi, deci nu există niciun meci în liga. Imediat după final am spus în dressing că este vorba doar despre echipă și forța pe care o avem. A fost o directivă grea “, a spus Horejš. „Ne-am așteptat la un meci dur. Rivalii încep liga au ieșit. Dar s-a decis înainte de pauză.Ne-am jucat cel mai bun jumătate de normă. Așadar, am dori să ne prezentăm în mod regulat, dar numai în prima jumătate ar fi trebuit să adăugăm cel de-al treilea obiectiv decisiv. De aceea, am îndemnat jumătate din jucători să fie atenți să nu lase adversarul să joace, dar s-au descurcat bine ”, a explicat antrenorul de acasă, care a venit la Příbram în sezonul trecut, după finalul precoce la Karviná.

Deja vineri în așteptarea lui Dynamo un alt adversar dur. Praga va veni Slavia de Sud, iar duelul este deja epuizat. Ultimele bilete vor fi disponibile dacă Liga Asociației și-a anulat o parte din rezervări. Aceasta va fi publicată imediat de club.