Fotbal

Pentru noi, piața mare este poate vrăjitoare, coloana vertebrală a antrenorului Sokol Šturma

„Am pierdut o remiză”, antrenorul principal Sturma este supărat. Potrivit acestuia, Banik juca la Praga înainte, doar la Zizkov. „Sunt supărat. La fel ca performanța unora dintre jucătorii noștri, ei au fost sub mijloacele lor ”, recunoaște antrenorul lui Sokolov. Într-un sfert de oră a egalat Vávra, dar oaspeții au păstrat egalitatea doar în minutul 74, când a decis din nou Čvančara.Atacantul de 18 ani a marcat pentru a patra oară în noul său an.

Mulțumită lui, cetățenii din Praga au șase puncte. “Cred că acesta este un succes”, spune Roman Veselý, antrenorul echipei Vyšehrad.

Potrivit acestuia, Vyšehrad a parcurs un drum lung. „S-a schimbat foarte mult, dar în această competiție, probabil, vom domina cu greu în fiecare meci, așa cum a fost în CFL. De asemenea, este o problemă de a se pregăti cu atenție pentru fiecare adversar, deoarece echipele sunt foarte echilibrate, bine pregătite din punct de vedere fizic și, de aceea, de multe ori detaliile decid ”, realizează antrenorul Vyšehradu.

La fel s-a întâmplat și în meciul cu Sokolov. „Nu a fost ușor, dar am reușit-o tactic”, se laudă Veselý. „Mai ales în prima repriză, l-am lăsat pe Sokolov să joace foarte mult, ceea ce nu ne-am dorit.Apărarea noastră a jucat foarte adânc, din fericire, adversarul nu și-a folosit șansele. Doar în a doua repriză am trăit mai mult în ofensivă și am păstrat mult mai multe baloane și am primit un semnal, pe care l-am exersat cu o zi înaintea meciului. Sokolov a egalat cu o serie de jucători cu experiență și a părut un egal, dar în cele din urmă am reușit să lovim din nou de apărare și sunt fericit pentru trei puncte ”, spune Roman Veselý.

Sokolov a arătat cu adevărat în prima repriză. mai bine, dar presiunea a fost numai platonică, iar oaspeții nu au intrat în zone periculoase. „Am avut mâna superioară, dar am jucat doar pentru var. În ea suntem surzi, deși încă îl antrenăm.Ca și cum piața mare ar fi pentru noi fermecată “, strigă antrenorul Sokol Šturma.

Aceasta este legată și de finalul mizerabil al lui Baník în sezonul actual. “Nu este rău în practică, dar nu îl putem transfera la meciuri”, spune Šturma. O altă problemă, a spus el, a fost că secțiunile sale țineau mingea prea mult în mijlocul terenului, iar adversarul reușea să tragă. „Atunci a fost greu. Ar fi trebuit să jucăm într-un mod mai simplu “, știe Šturma.

Potrivit antrenorului lui Sokol, Vyšehrad a fost bine meritat în a doua repriză. „Și totuși am făcut-o și părea bine din perspectiva noastră. Am avut două sau trei reprize de șanse, dar, din nou, la fel ca în meciurile anterioare, nu veți obține – veți obține.Pe scurt, am ajuns să jucăm Strahov, să diversificăm sâmbătă dimineața, dar nu să câștigăm. Am pierdut 1: 2 și, după părerea noastră, propria noastră vinovăție, abordarea și performanța noastră “, a spus František Šturma.

În runda următoare echipa sa Vlašim, care a început sezonul ceva mai bine. Dar Banik ar trebui, de asemenea, să înceapă să compare cu toate schimbările de vară și astfel meciul de sâmbătă 5 de la FNL va oferi o comparație importantă. Stadionul Baník va începe să joace la tradiționala ora 10.15.