Fotbal

Pedepsit pentru timiditate. Olomouc a pierdut puncte cu ultimul

O remiză de 1: 1 este o pierdere neplăcută. Prima sa lovitură le-a permis adversarilor în minutul 67, dar a eșuat în câteva goluri. Doar hipopotamul Jakub Yunis nu s-a descurcat mai bine cu patru opțiuni. Și încă așteaptă primul hit al sezonului.

„Îmi pare rău. Am rezolvat brusc câteva situații ”, a răspuns jucătorul care este de așteptat să înscrie goluri în Sigma.

Coechipierii săi încă mai puteau decide în al patrulea minut al timpului stabilit. Mijlocașii Jakub Plšek și David Houska nu au pătruns pe peretele verde-fosfor după o strălucire imensă.

Ndefe opri oprirea la sol în fața liniei de poartă și își pompă mâinile glorios.Houska a fost mai probabil să aleagă o lovitură, dar a urmat soluții greșite sigmáků în var.

În mod similar, în prima repriză, un coleg înaripat Simon Falta a fost lovit de un șut al lui Yunis. Faptul că avea mingea pe piciorul drept mai slab nu îl scuză pe lipsa activă. Ndefe a sărit din nou în rana pământului.

Doar Stellar Jemelka a arătat o reacție rapidă. La sfârșitul primei reprize a așteptat în zona de penalty după situația standard, înapoi Milan Kerbr a întors mingea la foc cu un șut și Jemelka a închis șutul din stânga.

A șters mingea sub transversală și s-ar părea că Olomouc În primele patru runde au strâns un solid șase puncte, vor fi călăreți.Minute un pas fericit care a culminat cu un final de Jemelka.

Dar a doua repriză? Suport ofensiv? Slim. Când aripile Falta și Pilař au atacat, deseori aveau doar Yunis în var. O opțiune pe trecere este foarte puțină. Lașitate inutilă.

“Ai dreptate. De fiecare dată când mergem pentru un obiectiv acasă, tragem și nu mai activăm. Apoi se pare că suntem sub presiune, adversarul va simplifica jocul și va obține în cele din urmă un gol inutil ”, a regretat Yunis. „În vestiar spunem ceva, urcăm pe locul de joacă și nu există timp de cincisprezece minute.Nu suntem capabili să terminăm situația și să decidem ”, a spus Látala. “Sunt dezamăgit pentru că am putea să avem nouă puncte și să mergem calm în regiunea Boemiei.” “Ideea este extrem de valoroasă, la fel ca și precedentul cu Slavia”, a spus antrenorul František Straka, care a reușit să se schimbe. Imediat după pauză, Oliver Putyera a intrat, iar din minutul 61, Adriel Ba Loua, care a trecut prin zid în gură, l-a obligat pe Michael Reichl la o intervenție exclusivă.

„Înlocuirea Karviná este terminată”, a recunoscut Látal. “Nici măcar nu aveam astfel de opțiuni pe aripa”, oftă el, spunând că așteaptă cu nerăbdare să se grăbească Grădina de grădinărit. „Și s-a văzut.” Pedeapsa a venit în 83.minut.

Ndefe a întors mingea în fața porții, unde Petrán a atacat în fața lui Jemelka cu Greššák și a egalat îndeaproape. „Dacă nu aș echilibra, ar fi o greșeală uriașă. Am găsit spațiul și m-am îndreptat spre obiectivul gol. Un obiectiv simplu. ”El a câștigat prima luptă împotriva curajosilor Stoper Jemelka și Benes. Este suficient.