Fotbal

Patru pierderi de gol și Liberec a fost la doar un punct de la etaj

Echipa Liberec a început sezonul cu o mare victorie la Ostrava, dar au pierdut următoarele patru meciuri la rând cu un gol și doar trei puncte.

Toamna trecută, sâmbătă, la meciul din etapa a 5-a de pe stadionul Slavia Prague Championship 0: 1. Doar o sută de fani slovaci au văzut înfrângerea, altfel stadionul Eden a fost închis din cauza revoltelor anterioare ale huliganilor slavi pentru spectatori.

„A spus Pavel Hoftych, antrenorul lui Liberec. „Am încercat să atacăm căldura Slavia, ceea ce am făcut destul de bine, dar a fost dificil, deoarece are fotbaliști excelenți.Am avut câteva situații bune de pauză, dar nu le-am produs niciuna. ”

Tristul erou al lui Slav în prima repriză a fost mijlocașul Nešický, care a primit prima sa șansă de a formați pentru prima dată în acest an. La început a pierdut la timp o ocazie excelentă de a-l conduce pe portarul local Kolář, apoi s-a îndreptat cu cea mai mare șansă a lui Liberec de lângă el și după un timp a vrut să-l prindă pe Kolář cu un șut de la distanță lungă de la mijlocul terenului, dar a urmărit.

Ulterior, în minutul 39, Nešický a executat ușor mingea de Souček când a vrut să roage un fault, dar arbitrul nu a fluierat.Căpitanul Slavie a centrat imediat în fața porții, unde Maru Masopust a sărit pe stâlpul din față, l-a biruit pe portarul Nguyen cu o lovitură de cap neatinsă și a decis trei puncte pentru Praguers.

“Am acoperit mingea, Souček m-a îndepărtat și cred că a fost față . Dacă nu ar fi, este păcat mare din greșeala mea ”, a regretat Ales Nešický. Mai mult, ei au fost salvați de înfrângerea mai mare de Nguyen, care a arătat câteva intervenții grozave. A fulgurat mai ales în împușcăturile lui Holes, Stancius, Shrovetide și Souček.Dar de când am fost în Slavia, acum am reușit să obținem cea mai mare șansă împotriva lui, iar dacă am jucat cu Liberec de șase ori pe sezon, Nguyen va fi la Chelsea “, a declarat antrenorul Slaviei, Jindřich Trpišovský, cu exagerare.

„Ce să spun. Poate că a fost o performanță bună din partea mea, dar inutil, aveam nevoie de cel puțin un punct. Deci, dezamăgitor din punctul meu de vedere “, a spus Filip Nguyen, portarul Slovan. „Probabil cel mai greu lucru pentru mine a fost împușcarea lui Holes la stâlpul din față. Am crezut deja că nu o voi avea, dar cu noroc am reușit. Meciul meu cu Slavia mi se potrivește, deoarece de obicei are multe oportunități și nu este ca alte cluburi care trag de două ori la poartă și are nevoie de un singur gol. ” în defensivă.Renunțați la dopul de poștă Mara și Carnation, în loc de el împins către mijlocul copiei de rezervă. “Am vrut doar să facem o mică schimbare în apărare, Carnation are din nou un început bun, așa că am vrut să-l ridicăm puțin mai sus în joc”, a explicat Hoftych. . Va fi o luptă directă pentru cine va fi ultimul în prima ligă de ligă după runda 6.