Fotbal

Karvinský Petráň a lovit din nou. El a ajutat să apuce al doilea punct al sezonului

În timp ce primul nu a marcat niciun punct împotriva lui Baník Ostrava, sâmbătă la Olomouc, cu șase minute înainte de finalul meciului, a egalat la 1: 1, iar Karvinský a încasat al doilea punct al competiției.

, încercând să fie motorul echipei. Are simțul mirosului și îl știe. Dar ceilalți trebuie să se asigure că balonul ajunge ”, a spus antrenorul Karvinský, František Straka.

El a adăugat că Petran este unul dintre jucătorii care lucrează incredibil. „Este un băiat uimitor, un câine, și are lucruri minunate în antrenament. Trebuie să conștientizăm că vine brusc împotriva celor mai bune echipe cehe.Este complet diferit de liga a doua “, i-a amintit antrenorului că atacatorul venea din Pardubice din liga a doua înainte de sezon. „Dacă nu m-aș stabili în Olomouc, ar fi o greșeală uriașă. Am găsit spațiul și m-am îndreptat spre obiectivul gol. A fost un gol simplu. Karvinienii au intrat bine în meci, dar apoi au fost împinși, iar cea mai mare parte a primei reprize a aparținut echipei gazdă, care, de la vârsta de 37 de ani.Minutele erau la conducere.

“Am crezut că trebuie să zburăm la pauză, că nu putem juca ca în prima repriză, când am încetat deodată să jucăm și am fost inutil sub presiune”, a spus Petran. “În a doua repriză am atacat activ adversarii, iar gazda a avut probleme.”

Petran a recunoscut că nu a fost ușor să lupți pe vârf cu următorii Olomouc Benes și Jemelka. „Amândoi sunt înalți, puternici, dar acesta este orice opritor din ligă. Trebuie să mă ocup de asta ”, a declarat atacantul Karviná.

El a confirmat că încă se obișnuia cu prima ligă. „Este un salt mare. Totul este mai rapid cu un balon, băieții sunt mai tehnici. ”František Straka a subliniat că echipa Karvinský a fost înlocuită. Oliver Putyera a intrat imediat după pauză, iar Adriel Ba Loua a pornit din minutul 61.El, la fel ca David Guba, care a jucat prima repriză, a revenit în joc după o accidentare prelungită. Arată bine, deși a avut probleme majore de sănătate ”, i-a amintit Straka de inghinala lui. „A jucat primele treizeci de minute, așa că continuăm. Însă ideea este extrem de valoroasă pentru noi, la fel ca și precedenta cu Slavia. ”