Fotbal

Cazaci, în sfârșit un obiectiv. Dar încă puțin. Trebuie să îmbunătățesc, spune atacantul Spartei

A venit la Sparta pentru a marca goluri. Deși nu a marcat în precedentele patru meciuri din ligă și a eșuat în multe șanse, antrenorul Jílek încă crede într-un hipopotam în vârstă de treizeci de ani. “Marea dezamăgire”, a spus atacantul național. I-a trebuit aproape patru sute de minute să înscrie în ligă înainte de a marca un tricou roșu.

Și Sparta? Al cincilea meci din liga a treia pierdere. Din cele cincisprezece puncte posibile, spartanii au câștigat doar șapte. “Nu-l putem inversa decât prin muncă asiduă și crezând-o”, a spus Kozak. „Încălzește-te și muncește din greu.”

În Mladá Boleslav, el a obținut patru șanse majore, al cincilea rând. S-a trântit în centru din partea dreaptă și a trecut prin poarta Šedu.A sărbătorit, a alergat pe bancă de-a lungul tribunei principale și a țipat în euforie de bucurie. Fanii încep să se enerveze.

“Îl văd. Dar mă percep mai mult. Am câteva așteptări. Știu că trebuie să-mi schimb șansele. Îmi lipsește calitatea ”, a recunoscut el. „Știu, de asemenea, că pot înscrie goluri. Am nevoie să îmbunătățesc. Aici aș fi putut înscrie mai multe goluri, doar două sau trei. ‘ Pierdere acasă cu Slovácko, remiză la České Budějovice, duminică seară pierdută în Mladá Boleslav.

„Au fost momente în care am putut inversa meciurile și câștiga rezultatele.Cred că nu am arătat că suntem suficient de puternici pentru a-l păstra. O vom inversa doar cu o muncă grea “, a subliniat Kozák.

Defensiva nu a funcționat de la începerea Spartei. Prea ușor să înscrie goluri, indivizii fac greșeli grave, pe care adversarul le pedepsește de obicei. „Știam exact că vor aștepta greșelile noastre. Indisciplina noastră. Trebuie să învățăm și să mergem mai departe pentru a ne putea îmbunătăți ”, a subliniat Kozak. Nu cred că cineva renunță la nimic. Dar, desigur, ne lipsește ceva. Trebuie să vorbim despre asta. ”

Spartanii au doar trei zile pentru a face acest lucru;În Turcia, trebuie să câștige sau posibil să câștige o remiză mai mare de 2: 2 pentru a avea șansa grupului de bază.