Fotbal

Bordalás: „Acordăm o importanță enormă Cupei”

Antrenorul din Alicante a apărut în sala de presă înainte de meciul al doilea tur împotriva Badalonei. Bordalás a avertizat cu privire la dificultățile pe care echipa catalană le poate propune și le cere echipei sale să acționeze cu cele cinci simțuri în duelul cupei.

Cupa a revenit: „Nu suntem obișnuiți să jucăm calificarea Cupei în weekend. Așa a fost programat și îi înfruntăm cu interes, prudență și respect. ”

Badalona: “Este o echipă care a schimbat tehnicienii, care nu a pierdut de cinci jocuri. Folosește un desen cu cinci fundași, cu patru mijlocași și un atacant. Se retrag bine și contraatacă. Așa s-a întâmplat împotriva Oviedo “Făcând lucrurile foarte bine. Diferențele în fotbal sunt minime. Dacă nu ne confruntăm cu jocul 100%, vom avea probleme și vom plăti pentru asta.”Va fi un meci dificil, unic, nu vor mai exista oportunități “.

Prioritatea Cupei:” Le spun întotdeauna fotbaliștilor că trebuie să acordăm importanță tuturor competițiilor. Prioritatea noastră este La Liga, este cea mai lungă și cea care menține interesele clubului. Dar acordăm o importanță enormă Cupei. Chiar acum trebuie să ne concentrăm asupra ei. Am avut timp să ne odihnim și să ne pregătim pentru joc “.

Motivație:” Costă puțin mai mult, dar există diferența. Atunci când o echipă are mental capacitatea de a se pregăti și de a-i da importanța pe care o are, există posibilități. Nu mai există acele diferențe față de ani în urmă. Toți se antrenează foarte asemănător acum, cu jucători experimentați.Nu veți observa diferența la nivel tactic și fizic “.

Avertisment împotriva El Palmar:” Am lucrat la asta, am analizat. Suntem pregătiți să îi dăm importanța pe care o are. Badalona nu este Palmar, există diferențe. În minutul 60 au acuzat nivelul fizic. Nu se va întâmpla cu Badalona. Trebuie să fim mult mai atenți și mai treaz. Apărăm interesele Getafe “.

Mercado:” Mizăm pe toată lumea până în ziua în care este oficial că un jucător poate pleca sau pleca. Sunt profesioniști și ne confruntăm cu meciurile în funcție de nevoile lor “.

Iarbă artificială:” Nu suprafața cu care sunteți obișnuit, ci face dificultățile mai mari. De aceea atenția trebuie să fie maximă. Ulterior, nu va fi folosit ca scuză, ceea ce este valabil este să treacă egalitatea.Ne-am antrenat câteva zile, dar în cele din urmă jucătorii au jucat pe diferite suprafețe și diferența constă în adaptarea “.

Finala Cupei sau Campionii? Am dori să mergem cât mai departe posibil. Realitatea este ceea ce este, lucrăm pentru a profita la maximum de echipă. Pentru a ajunge la o finală există un drum foarte lung și greu. Echipele vor să meargă cât mai departe posibil. Sunt realist, mă gândesc la joc cu joc “.

Etebo:” În principiu l-am convocat, așteptăm un document. Dacă va ajunge la timp, va fi un jucător pe care ne putem baza. Este un jucător care a fost deja în La Liga. A evoluat la un nivel bun. De aici și achiziționarea Stoke. El ne poate ajuta și ne poate da multă energie. A fost numit cel mai bun jucător la Cupa Mondială cu Nigeria.Caracteristicile lor sunt similare cu ceea ce este Getafe “.

Atleti – Barça:” În cele din urmă, când două echipe mari se confruntă, aceste lucruri se pot întâmpla. Este frumos pentru fotbal, care arată nivelul și categoria lui Atlético. El a fost plantat în finală, suntem foarte fericiți pentru fotbal “.

Brahim:” În acest moment nu pot să spun, deoarece nu există mult mai multe știri. Încorporarea fotbaliștilor depinde de mai multe petreceri. Este un jucător magnific și aș da un nivel mai mare oricărei echipe. Sau ceva mai mult. Acum ne concentrăm pe jucătorii pe care îi avem. “