Fotbal

Advíncula își rănește pubisul și este scăzut în Cupă și are dubii pentru Lugo

Rayo Vallecano va juca în această duminică împotriva lui Barakaldo…și se află în cadru. Ultimul care a intrat pe lista victimelor a fost Luis Advíncula. Finalistul echipei peruviene a ultimei Cupe America a tras toată disconfortul în pubis toată săptămâna care l-au împiedicat să se antreneze în mod normal și nu vor fi disponibili pentru meciul din Copa del Rey împotriva lui Barakaldo. În plus, este o îndoială serioasă pentru meciul de ligă al meciului de o săptămână împotriva Lugo.

Echipa se alătură astfel victimelor lui Óscar Trejo, Leo Ulloa, Santi Comesaña, Emiliano Velázquez, Baby și Alberto García .În acest fel, Paco Jémez va trebui să atragă mulți jucători de casă pentru a finaliza apelul, cu atât mai mult cu cât are un nou meci de ligă la colț.

Antrenorul franjirrojo a cerut întăriri active și pasive, mai ales la capete, dar pentru moment nu vin. Álvaro García a avut, de asemenea, o serie proastă de accidentări și, uneori, Adrián Embarba a fost singurul aripă disponibil. În plus, cu demisia lui Advíncula, Jémez rămâne cu Tito ca singurul fundaș dreapta.

Advíncula vrea să-l părăsească pe Rayo

După cum a anunțat deja MARCA, Luis Advíncula intenționează să abandoneze disciplina lui Rayo Vallecano. În clubul franjirrojo nu sunt dispuși să-l lase să plece și să se refere la clauza sa, care depășește 45 de milioane de euro.El Rayo a plătit vara cu 2 milioane de euro Tigrilor mexicani în plus, cu 1,8 „kilograme” mai mult, în total, intermediarilor.

Banda are mai multe oferte. Echipe din Italia, Spania și chiar Brazilia s-au interesat de internaționalul peruvian, dar deocamdată Rayo Vallecano nici nu a luat în considerare opțiunea plecării sale în această iarnă. Ideea inițială cu Advíncula a fost să-l lase să părăsească ultima piață de vară imediat ce a sosit, dar în cele din urmă a rămas la club prin decizia entității franjirroja.