Betano

Exista intotdeauna cateva intrebari arzatoare atunci cand vine vorba de bonusurile site-ului web. Am cautat tiparirea mica si am consultat cele mai de incredere site-uri de recenzie pentru a gasi raspunsurile. Daca doriti mai multe informatii, consultati recenzia noastra completa Betano.

Betano, tranzactionand ca Betano, este licentiata si reglementata de ONJN. Acest lucru tine totul in concordanta cu regulile si reglementarile Consiliului National de Jocuri de Noroc si a Legii Centrului de Informatii Financiare.

Daca s-ar intampla ceva neobisnuit, ei ar sti despre asta si aceasta licenta ar fi revocata. Nu aveti de ce sa va faceti griji aici.

Cu peste 70.000 de pariuri disponibile simultan, sunteti sigur ca veti gasi ceva de interes.

Fotbal, rugby, tenis si cricket sunt cateva dintre sporturile principale disponibile. Rugby-ul este impartit in rugby league, rugby union si rugby. In mod ciudat, nu exista nici o optiune de golf. Exista unele sporturi americane, cum ar fi fotbalul, baschetul si baseball-ul, precum si hocheiul pe gheata.

Daca sportul nu este lucrul tau, exista o multime de piete de e-sport. Categoria „Cultura” are si o serie de pariuri de divertisment.

Da. Daca faceti clic pe linkul pariuri live din meniul antet, acesta va afisa toate meciurile in joc.