Baschet

Seful si echipa lui. Satoranský trage Cehia nu numai pe teren

„Ar trebui să intrăm rapid într-un contraatac și să colectăm puncte mai ușoare. Acesta este un joc care ar trebui să ne decoreze ”, a apreciat pașaportul colegului Jaromír Boháček.

Și reprezentarea este decorată de el însuși. Polonia, Iordania) a confirmat așteptatul. Satoran, singurul conațional din NBA, este jocul și liderul emoțional al echipei. Față de polonezi, în mod clar cel mai greu adversar al prezentului, a marcat 21 de puncte. S-a îndreptat, a dat trei fire, a condus bilele în coș.

„Nu trebuie să vorbim deloc despre el. Toată lumea știe – jucătorii noștri, eu și rivalii – că este liderul acestei echipe. El joacă mereu bine “, a spus antrenorul Ronen Ginzburg. Și, după începerea pregătirii pentru turneul din China, unde începe pe 31.August, există o veste promițătoare: șeful este într-un capriciu foarte bun. Asta înseamnă că cariera sa este mereu în continuă, împreună cu încrederea sa ”, spune Pavel Pumprla. „Și Tomas este tipul care nu numai că va fi scăpat de acesta, dar îl va folosi în joc. Poate că forma îl va dura tot timpul. ”

Căpitan: Saty este fisa noastră de înșelăciune că, ca jucător liber, a încheiat un contract nou cu Chicago Bulls la 1 iulie; Așa că a avut timp să se relaxeze și mai ales pentru pregătirea individuală.

Are un gust și are suficientă forță.A avut succes nu numai pe punte, dar vineri a fost premiat jucătorul de baschet ceh al anului.Poziția lui devine din ce în ce mai puternică în ansamblu.

„Cred că oamenii și-au găsit drumul aici în principal datorită lui Saty, el trage”, spune Pumprla. “Dar cu el, îndrăznesc să spun întregul coș ceh – datorită tuturor succeselor care se întâmplă acum”, el amintește că Republica Cehă a jucat la Campionatul Mondial pentru prima dată de când s-a despărțit federația și după 37 de ani de la ultima participare cehoslovacă.

Duelurile de deschidere au fost ocupate de Ginzburg, fără Blake Schilb și Martin Kříž, care au picat visul chinez după o vătămare gravă a achilovkai. „Vom avea mai multe opțiuni, este bine, spune Ginzburg.

Ambele ar trebui să sară la următoarea și mai dificilă probă, la Hamburg, Republica Cehă nu va concura doar cu Ungaria (singurul adversar în pregătire care nu va juca în Campionatul Mondial) și din nou cu polonezii, care au învins cu cinci puncte, dar în principal cu nemți de acasă cu mai mulți reprezentanți ai NBA, inclusiv pe sfertul de stele Dennis Schröder. decât cu ani în urmă, Hruban, Bohačík și Auda contribuie în mod regulat la puncte.Dar, în același timp, este clar că toate acestea sunt regizate de o stea majoră cu un opt pe spate.