1xbet

1xbet pariuri sportive online

1xbet pariuri sportive online

Site-ul 1xbet este bine cunoscut deoarece este site-ul web al Française des jeux (FDJ). Reprezintă versiunea electronică online a buletinelor de jocuri de hârtie vândute în tutungerii și punctele de vânzare autorizate. Am făcut bilanțul celui mai cunoscut site de pariuri sportive online pentru a-i identifica pariuri sportive online punctele forte, dar și dezavantajele.

Cine se află în spatele 1xbet?

Statul este unul dintre principalii acționari ai 1xbet.fdj.fr. Într-adevăr, capitalul FDJ este în mare parte deținut de stat. Cu toate acestea, de la intrarea în vigoare a Legii nr. 2010-476 din 12 mai 2010, concurența este permisă în domeniul pariurilor sportive online. Astfel, după apariția în 1985 a loto-ului online, succesul 1xbet a fost, de-a lungul anilor, mai mult decât se aștepta. Vă reamintim că jocul de pariuri online implică riscul de dependență. 1xbet face parte din Française des jeux. Este într-adevăr marca de pariuri sportive a FDJ în două forme: în puncte de vânzare: punct de vânzare 1xbet și online cu 1xbet online. Dar, înainte de a deveni acest site web pentru pariuri sportive online, istoria 1xbet datează din 1985, odată cu crearea și succesul primului Sports Loto, care a devenit fotbal Loto în 1997. 2003 a văzut nașterea primelor pariuri side by side cu „Côte și meci ”adică celebrul 1 / N / 2. În 2009, înainte de legea din 2010 de deschidere a competiției pentru pariuri sportive online, Côte et match a devenit 1xbet, transformând astfel site-ul web Parionsweb în 1xbet. O nouă versiune a acestui site web va fi lansată în 2016. 1xbet susține de mult Liga Profesionist Football League. Acum, compania a decis să-și deschidă porțile altor sporturi precum baseball, fiind partener oficial al NBA. Pe de altă parte, nu se pune problema să renunți la fotbal, 1xbet rămânând parteneri ai cluburilor din Liga 1.

Utilizarea site-ului de pariuri online

Dacă doriți să navigați pe site-ul 1xbet și să vizitați diferitele opțiuni, ei bine, acest lucru va fi posibil doar cu condiția să vă creați un cont cu toate informațiile dvs., chiar și cu informațiile bancare, și să efectuați o primă depunere. Nu uitați să trimiteți copia actului dvs. de identitate și RIB în termen de 93 de zile pentru a finaliza înregistrarea online. Spre deosebire de site-ul de pariuri 1xbet, nu puteți avea acces gratuit la 1xbet. Odată conectat, site-ul oferă o imagine foarte simplă în culorile verde, alb și albastru al logo-ului său. Veți găsi doar 4 articole pe pagina principală și anume selecție sportivă, calendar de evenimente pozitive, pariuri combinate și promoții. Un pic de bază pentru un parior confirmat, dar ideal pentru o primă abordare a pariurilor sportive online. În plus, accesul la contul tău 1xbet vă permite să vă conectați la alte site-uri de jocuri FDJ, cum ar fi Euromillions sau Loto.

Diferitele tipuri de pariuri sportive

Ceea ce ați putea dori să căutați pe site-ul web 1xbet este loto de fotbal, produsul emblematic al mărcii. Ei bine, cu un strop de dezamăgire nu îl vei găsi și asta, în mod destul de surprinzător. Dar, chiar dacă site-ul este destul de simplu, există pariuri clasice 1 / N / 2. Dar veți găsi și pariuri mai specifice cu primul marcator, goluri într-un timp limită, dueluri cu scoruri, pe scurt o întreagă gamă de pariuri în jurul fotbalului care rămâne hobby-ul lui 1xbet. Chiar dacă funcția de cash out este absentă de pe site, există un element „pariu combinat stimulat” care vă permite să faceți pariuri sportive mai generoase în fiecare săptămână. Pe lângă câștigurile tale, vei putea câștiga cadouri, cum ar fi bilete pentru meciurile de fotbal din liga 1. Mic punct negativ de reținut, versiunea recentă a site-ului 1xbet încă nu a preluat jocurile de simulare online fantezie, unde poți concura împotriva altor jucători online prin crearea propriei echipe.

Aplicația mobilă 1xbet

Site-ul web 1xbet este reglementat de Autoritatea de Reglementare a Jocurilor Online (ARJEL). Utilizarea sa este ușoară și pe un computer, o tabletă sau un smartphone. Dar 1xbet a decis să creeze o aplicație mobilă disponibilă pe Apple și Android. Navigarea este fluidă, dar dacă doriți să accesați anumite funcții, cum ar fi întrebări frecvente sau asistență, veți fi apoi îndrumat către site-ul web 1xbet, prin urmare, este aplicația cu adevărat esențială? Cu toate acestea, păstrează avantajul comenzilor rapide de conectare pentru a putea paria mai repede, ceea ce poate fi util atunci când pariezi pe un meci live.