1xbet

1xbet case pariuri online autorizate

1xbet case pariuri online autorizate

Deoarece 1xbet este o casă de pariuri generoasă, îi place să-și recompenseze cei mai buni pariori oferindu-le un program VIP, precum și predicții gratuite.

Pariuri sportive

La fel ca majoritatea marilor case de pariuri online, 1xbet oferă o gamă foarte largă și mai mult decât completă de pariuri sportive online. Clienții pot găsi piețe atât de diverse și variate case pariuri online autorizate precum coastele sporturilor populare din America de Nord, cum ar fi hochei, baseball, baschet sau fotbal.

Fiind o companie cu o puternică identitate europeană, pariorii pot găsi și puncte de desfășurare pentru sporturi precum volei, handbal și fotbal. Sunt disponibile și pariuri mai distractive, cum ar fi identitatea următorului James Bond.

Unul dintre punctele forte ale 1xbet care se dovedește a fi mai mult decât util este utilizarea calendarului de evenimente, care listează toate evenimentele viitoare pentru care 1xbet oferă pariu. Acest lucru arată clar tuturor clienților care piețe vor fi disponibile pentru fiecare sport în următoarele câteva zile și este o caracteristică foarte utilă a site-ului pentru pariorii frecvenți.

Cotele oferite de 1xbet sunt aproape identice cu cele pe care le-ar găsi un parior la orice altă casă de pariuri de pe piața industriei pariurilor sportive. Cotele sunt oferite în format zecimal, favorizate de casele de pariuri de pe vechiul continent.

Utilizarea acestui format, mai degrabă decât formatul divizat din Marea Britanie și Irlanda, poate simplifica totuși calculul câștigurilor probabile la pariuri, în special pentru noii veniți în lumea pariurilor sportive.

1xbet este un site foarte complet și ușor de accesat pentru amatorii care doresc să înceapă pariurile sportive online în timp ce se distrează.

Pariuri live

Pariorii cărora le place să parieze pe evenimente live vor găsi multe oportunități pe care este posibil să le pariați pe 1xbet. Piețele live sunt disponibile pentru toate sporturile de masă acoperite de site, știind că fotbalul și tenisul sunt deosebit de bine reprezentate.

O caracteristică utilă a paginii de pariuri live și în joc este modul în care sunt listate toate evenimentele viitoare, cu o gamă largă de piețe disponibile.

Revizuirea și actualizarea regulată a acestei liste 1xbet facilitează compararea cotelor de pariuri și evaluarea celor care reprezintă cea mai bună valoare pentru bani pentru fanii pariurilor live.

Mijloace de plata

O serie de metode de plată sunt disponibile pentru depozite și retrageri pe 1xbet. Clienții pot depune bani folosind mijloace tradiționale precum:
Carduri de debit / credit Visa, Maestro sau Mastercard
transfer bancar
Skrill
Paysafecard
Neteller

Sumele minime și maxime de retrageri și depozite sunt definite de client la înregistrarea la casa de pariuri.

Fiecare retragere făcută de Skrill și Neteller nu poate depăși zece mii de lire sterline (10.000 GBP) într-o singură tranzacție. În plus, 1xbet declară că are dreptul de a percepe taxe pentru toate tranzacțiile efectuate pe site, acolo unde este cazul, clienții vor fi informați înainte de efectuarea tranzacțiilor lor.

Partener al Barclays și al NatWest, două dintre cele mai mari bănci din Europa, pentru procesarea tranzacțiilor financiare, sistemul și datele computerului 1xbet sunt protejate folosind servere Dell și un firewall Fortinet.

Securitate suplimentară este asigurată de un certificat de criptare Thawte SSL. 1xbet poate solicita clienților și documentație suplimentară în cazurile în care este necesară verificarea vârstei clientului.